Σχεδίασε τις διακοπές σου στην Κρήτη

Οι εξατομικευμένες εμπειρίες και πακέτα που προσφέρουμε σας δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσετε την αυθεντική Κρήτη και τις κρυμμένες τις ομορφιές
+
Γνώρισε την Αυθεντική Κρήτη!

Στόχος μας είναι να μπορέσετε να γνωρίσετε τα αυθεντικά πρόσωπα και τις κρυμμένες ομορφιές της Κρήτης! Προτείνουμε σημεία, δραστηριότητες κι υπηρεσίες που έχουμε επισκεφτεί και δοκιμάσει!

Εξερεύνησε το Νησί

Εξερεύνησε την Κρήτη με αυτοκίνητο ή περπατώντας τα μονοπάτια του Ε4. Γνώρισε τα φαράγγια και τις παραλίες της Κρήτης, τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μνημεία του

Οδικές διαδρομές που περνούν από τα σημαντικότερα αξιοθέατα, προτάσεις για πεζοπορία, ποδηλασία, στάσεις πολιτισμού, εκδρομές οινογευσίας και πολλά άλλα.

Τι θα κάνετε στην Κρήτη!

Τι θα κάνετε στην Κρήτη. Δραστηριότητες και Σεμινάρια. Από πεζοπορία και οινογευσία μέχρι ποδηλασία βουνού και καταδύσεις
+

Κρήτη, ο παράδεισος φυσιολατρών, "κυνηγών" περιπέτειας, αξιομνημόνευτων εμπειριών. Γνωρίστε την Κρήτη μέσα από δραστηριότητες, κάθε τύπου!

Οι παραλίες της Κρήτης!

Η Κρήτη προσφέρει παραλίες για κάθε γούστο: απέραντες αμμουδιές, παραλίες με βότσαλο, κάποιες οργανωμένες και άλλες παρθένες ιδανικές για ελεύθερο κάμπινγκ
+

Η Κρήτη προσφέρει παραλίες για κάθε γούστο! Απέραντες αμμουδιές, κοσμοπολίτικες πλαζ, ερημικές παρθένες ακρογιαλιές, παραλίες για καταδύσεις και θαλάσσια σπορ!

Το Ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4

Το Ευρωπαϊκό Μονοπάτι Ε4 στην Κρήτη. Πεζοπορία και διαδρομές στην Κρήτη
+

Ένας μοναδικός τρόπος για να γνωρίσετε την Κρήτη είναι περπατώντας στο ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4, διασχίζοντας παρθένα τοπία και σπάνια οικοσυστήματα! 91 διαδρομές – Μήκος 560 χλμ!

Που θα μείνετε στην Κρήτη!

Παραδοσιακοί ξενώνες, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping, που θα μείνετε στην Κρήτη
+

Παραδοσιακοί ξενώνες, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping: οι επιλογές διαμονής στην Κρήτη είναι αμέτρητες, στην πόλη, στη θάλασσα ή στο βουνό. Επιλέξτε το κατάλληλο κατάλυμα για τη διαμονή σας.

Top επιλογές Διαμονής

Top επιλογές Διαμονής στην Κρήτη
+
Σχεδιάζετε τις διακοπές σας;

Με την εμπειρία και τη γνώση μας, προτείνουμε ανεπιφύλακτα τα παρακάτω προσεκτικά επιλεγμένα καταλύματα, για τη διαμονή σας!

+

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!