Λαζάνια

Βαθμολογήστε το
(2 ψήφοι)

Ανακατεύουμε, σε μια λεκάνη, το λάδι, το χυμό λεμονιού, το αλάτι, το νερό, τη ρακί και το αλεύρι και παρασκευάζουμε σκληρό ζυμάρι.

Ανοίγουμε φύλλο και το κόβουμε σε μικρά, τετράγωνα κομμάτια, τα οποία στρίβουμε με ένα βελονάκι ή ξυλάκι.

Βράζουμε τα λαζάνια σε νερό, για 15 λεπτά και τα σερβίρουμε με ανθότυρο.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    500 γρ. αλεύρι,
    300 γρ. νερό,
    20 γρ. ελαιόλαδο,
    20 γρ. χυμό λεμονιού,
    10 γρ. ρακί,
    10 γρ. αλάτι,
    ανθότυρο

  • μικρά μυστικά

    Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί, προτού ανοίξουμε το φύλλο.

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!