Γλυκόχοντρος

Βαθμολογήστε το
(1 Ψήφος)

Ρίχνουμε το γάλα σε μια κατσαρόλα και το βράζουμε.

Στη συνέχεια, κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε αργά-αργά το αλεσμένο σιτάρι.

Ξαναβάζουμε το γάλα να βράζει, ανακατεύοντας συνεχώς, έως ότου ετοιμαστεί ο γλυκόχοντρος.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    2,5 κιλά γάλα,
    1 κιλό σιτάρι (αλεσμένο)

  • μικρά μυστικά

    Ρίχνουμε το σιτάρι αργά-αργά στο γάλα, έτσι ώστε να μην κάνει κόμπους.

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!