Τηγανίτες με πετιμέζι

Βαθμολογήστε το
(4 ψήφοι)

Ρίχνουμε το νερό σε μια λεκάνη και προσθέτουμε αλάτι, ζάχαρη και αλεύρι, ανακατεύοντας συνεχώς.

Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι, παίρνουμε μικρές ποσότητες από το μίγμα και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

Τέλος περιχύνουμε τις τηγανίτες με πετιμέζι.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    500 γρ. αλεύρι,
    200 γρ. νερό,
    100 γρ. πετιμέζι,
    20 γρ. ζάχαρη,
    10 γρ. αλάτι

  • μικρά μυστικά

    Το κουτάλι με το οποίο παίρνουμε ποσότητες μίγματος, θα πρέπει να είναι βρεγμένο

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!