Κουλουράκια κρασάτα

Βαθμολογήστε το
(3 ψήφοι)

Σε μια λεκάνη, ανακατεύουμε το λάδι, το κρασί, τη ζάχαρη, τη κανέλα, τη σόδα, το μπεϊκιν πάουντερ, τις βανίλιες και το σουσάμι, το οποίο έχουμε καβουρντίσει στο φούρνο. Έπειτα προσθέτουμε αργά-αργά το αλεύρι και παρασκευάζουμε τη ζύμη.

Πλάθουμε τα κουλουράκια και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    1300 γρ. αλεύρι μαλακό,
    600 γρ. ελαιόλαδο,
    450 γρ. ζάχαρη,
    300 γρ. κρασί,
    300 γρ. σουσάμι,
    50 γρ. μπέικιν πάουντερ,
    20 γρ. κανέλα,
    20 γρ. σόδα,
    5 βανίλιες

  • μικρά μυστικά

    Αφήνουμε το ζυμάρι να "ξεκουραστεί", για μια ώρα περίπου, πριν πλάσουμε τα κουλουράκια και προτού τα ψήσουμε, προθερμαίνουμε το φούρνο.

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!