Γλυκό σταφύλι

Βαθμολογήστε το
(2 ψήφοι)

Κόβουμε τις ρόγες των σταφυλιών, τις πλένουμε, τις στραγγίζουμε και τις τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού και περιμένουμε 24 ώρες.

Όταν έρθει η ώρα που θα φτιάξουμε το γλυκό, προσθέτουμε στη κατσαρόλα νερό και κανέλα και βράζουμε τα υλικά για μια (1) ώρα και 20 λεπτά έως ότου δέσει το σιρόπι.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    2 κιλά λευκά σταφύλια,
    1 κιλό ζάχαρη,
    100 γρ. νερό,
    1-2 βανίλιες,
    Χυμό από 2 λεμόνια,
    1-2 τεμ. ξύλα κανέλας

  • μικρά μυστικά

    Προσθέτουμε τις βανίλιες στο τέλος, έτσι ώστε να μη πικρίζει το γλυκό

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!