Γλυκό κυδώνι

Βαθμολογήστε το
(2 ψήφοι)

Καθαρίζουμε τα κυδώνια, τα κόβουμε σε κομματάκια και τα αφήνουμε ένα βράδυ να πάρουν χρώμα.

Βάζουμε το κυδώνι σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε τη ζάχαρη, το νερό, την κανέλα και το λεμόνι και τα ψήνουμε  για 1 ώρα περίπου μέχρι να δέσει το σιρόπι.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    1 κιλό κυδώνι,
    1 κιλό ζάχαρη,
    300 γρ. νερό,
    2 τεμ. κανέλα,
    3 τεμ. αμπερόριζα,
    1/2 τεμ. λεμόνι

  • μικρά μυστικά

    Την αμπερόριζα τη βάζουμε στο τέλος

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!