Σφουγγάτο με βρούβες

Βαθμολογήστε το
(1 Ψήφος)

Καθαρίζουμε τις βρούβες, τις πλένουμε και τις βράζουμε.

Τις αφήνουμε να στραγγίσουν, τις αλατίζουμε και έπειτα τις βάζουμε στο τηγάνι, σε καυτό λάδι.Τις ανακατεύουμε μερικές φορές και προσθέτουμε τα αυγά, τα οποία έχουμε χτυπήσει και αλατοπιπερώσει προηγουμένως.

Ύστερα από λίγο γυρίζουμε το σφουγγάτο από την άλλη πλευρά και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    1 κιλό βρούβες,
    4-6 αυγά,
    80 γρ. ελαιόλαδο,
    15 γρ. αλάτι

  • μικρά μυστικά

    Το νερό θα πρέπει να βράζει όταν ρίξουμε τις βρούβες.

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!