Σφουγγάτο με κρεμμύδια

Βαθμολογήστε το
(5 ψήφοι)

Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια, τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια, τα ρίχνουμε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο και τα τσιγαρίζουμε έως ότου κοκκινίσουν.

Προσθέτουμε τις πατάτες, τις οποίες έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια και τηγανίσει προηγουμένως.

Ύστερα από λίγο χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.

Γυρίζουμε το σφουγγάτο 2 φορές και καλή μας όρεξη!

Περισσότερα...

  • συστατικά

    100 γρ. κρεμμύδι,
    100 γρ. πατάτα,
    3 αυγά,
    20 γρ. ελαιόλαδο,
    10 γρ. αλάτι,
    πιπέρι

  • μικρά μυστικά

    Καθώς χτυπάμε τα αυγά τους προσθέτουμε ελάχιστη ποσότητα νερού.

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!