Σφουγγάτο με κουνέλι

Βαθμολογήστε το
(1 Ψήφος)

Τεμαχίζουμε και τσιγαρίζουμε, σε 30 γρ. ελαιόλαδο, το κουνέλι. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό και περιμένουμε να μαγειρευτεί.

Στη συνέχεια το βγάζουμε από την κατσαρόλα και το τοποθετούμε σε ένα τηγάνι με 20 γρ. ελαιόλαδο.

Χτυπάμε τα αυγά, τα ρίχνουμε στο τηγάνι, γυρίζουμε το σφουγγάτο και από τις δύο πλευρές και το φαγητό μας είναι έτοιμο.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    1 κουνέλι,
    10 αυγά,
    50 γρ. ελαιόλαδο,
    10 γρ. αλάτι,
    πιπέρι

  • μικρά μυστικά

    Αφαιρούμε τα μεγάλα κόκαλα από το κουνέλι.

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!