Μαλαχτό Σφουγγάτο

Βαθμολογήστε το
(4 ψήφοι)

Βράζουμε τις πατάτες, τις καθαρίζουμε και τις πολτοποιούμε.Προσθέτουμε τα αυγά, χτυπημένα, καθώς επίσης αλάτι και πιπέρι.

Ανακατεύουμε το μίγμα πολύ καλά, παίρνουμε μικρές ποσότητες και, με ένα κουτάλι, τους δίνουμε το σχήμα της τηγανίτας.

Τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    1 κιλό πατάτες,
    5 αυγά,
    30 γρ. ελαιόλαδο,
    10 γρ. πιπέρι,
    10 γρ. αλάτι

  • μικρά μυστικά

    Καθαρίζουμε και πολτοποιούμε τις πατάτες όταν είναι ζεστές.

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!