Μπίζι

Βαθμολογήστε το
(1 Ψήφος)

Το προηγούμενο βράδυ της ημέρας που θα μαγειρέψουμε, τοποθετούμε το μπίζι σε μια κατσαρόλα με νερό.

Την επομένη, βάζουμε τη κατσαρόλα στη φωτιά και ύστερα από λίγο σουρώνουμε το νερό και προσθέτουμε καθαρό.

Προσθέτουμε ακόμα λάδι και αλάτι, αφήνουμε το φαγητό να βράσει αρκετή ώρα και στο τέλος, ανακατεύουμε σε ένα πιάτο αλεύρι και χυμό λεμονιού και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    500 γρ. μπίζι,
    200 γρ. ελαιόλαδο,
    30 γρ. αλεύρι,
    20 γρ. χυμό λεμονιού,
    10 γρ. αλάτι

  • μικρά μυστικά

    Το νερό, μέσα στο οποίο βράζουμε το μπίζι, θα πρέπει να είναι της βροχής.

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!