Φασουλόριζο με μαυρομάτικα

Βαθμολογήστε το
(1 Ψήφος)

Μισοβράζουμε τα φασόλια και τα σουρώνουμε.

Στη συνέχεια, τσιγαρίζουμε με ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το μάραθο, τα οποία έχουμε ψιλοκόψει καθώς και το πελτέ. Προσθέτουμε νερό και αφού βράσει, ρίχνουμε τα φασόλια.

Λίγο πριν τελειώσει το μαγείρεμα, προσθέτουμε το ρύζι, το αλάτι και το πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    850 γρ. νερό,
    500 γρ. φασόλια μαυρομάτικα,
    200 γρ. ρύζι,
    50 γρ. ελαιόλαδο,
    30 γρ. κρεμμύδι,
    20 γρ. πελτέ,
    1 ματσάκι μάραθο,
    10 γρ. αλάτι,
    πιπέρι

  • μικρά μυστικά

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!