Φασολάδα

Βαθμολογήστε το
(2 ψήφοι)

Βράζουμε τα φασόλια τα οποία έχουμε βάλει στο νερό από το προηγούμενο βράδυ για 30 λεπτά περίπου.

Τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το σέλινο, το καρότο και τη ντομάτα, όλα ψιλοκομμένα και προσθέτουμε τα φασόλια, τον πελτέ, λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι και νερό και το μαγειρεύουμε για 45 λεπτά περίπου. Τέλος προσθέτουμε χυμό λεμονιού.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    500 γρ. φασόλια ξερά,
    200 γρ. ελαιόλαδο,
    200 γρ. ντομάτα,
    150 γρ. σέλινο,
    100 γρ. κρεμμύδι,
    100 γρ. καρότα,
    30 γρ. χυμό λεμονιού,
    20 γρ. πελτέ,
    10 γρ. πιπέρι,
    10 γρ. αλάτι

  • μικρά μυστικά

    Το προηγούμενο βράδυ τοποθετούμε τα φασόλια σε αλατισμένο και χλιαρό νερό.

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!