Παπάφτοι (είδος χόρτου)

Βαθμολογήστε το
(1 Ψήφος)

Αρχικά, αφαιρούμε τα φύλλα από τους παπάφτους, τους πλένουμε, τους σουρώνουμε και τους αλατίζουμε.

Τους βουτάμε σε μια λεκάνη με κουρκούτι, αποτελούμενο από αλεύρι, νερό και αλάτι και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    1 κιλό παπάφτοι,
    300 γρ. νερό,
    250 γρ. αλεύρι,
    20 γρ. αλάτι

  • μικρά μυστικά

    Πριν τηγανίσουμε τους παπάφτους τους βράζουμε ελαφρώς.

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!