Ντολμάδες με αμπελόφυλλα

Βαθμολογήστε το
(1 Ψήφος)

Σε μια λεκάνη, τοποθετούμε το ρύζι, την ψιλοκομμένη ντομάτα, το κρεμμύδι, το μαϊντανό και 250 γρ. λάδι. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και ανακατεύουμε.

Παίρνουμε το αμπελόφυλλα τα οποία έχουμε ζεματίσει προηγουμένως, τα γεμίζουμε με το μίγμα και τα τυλίγουμε.

Τα τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε αλάτι, 150 γρ. λάδι και τόσο νερό, όσο να καλύπτονται οι ντολμάδες. Τους βράζουμε για 45 λεπτά περίπου.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    600 γρ. αμπελόφυλα,
    500 γρ. ντομάτα,
    400 γρ. ρύζι,
    400 γρ. ελαιόλαδο,
    100 γρ. κρεμμύδι,
    10 γρ. πιπέρι,
    150 γρ. αλάτι,
    μισό ματσάκι μαϊντανό,
    ρίγανη

  • μικρά μυστικά
    Μαγειρεύουμε με χαμηλή φωτιά και τοποθετούμε ένα πιάτο πάνω από τους ντολμάδες
     

    Μαγειρεύουμε με χαμηλή φωτιά και τοποθετούμε ένα πιάτο πάνω από τους ντολμάδες

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!