Λάπαθα ντολμάδες

Βαθμολογήστε το
(1 Ψήφος)

Για τη γέμιση, τοποθετούμε σε μια λεκάνη, ρύζι, ντομάτα ψιλοκομμένη, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, μαϊντανό, 80 γρ. ελαιόλαδο και αλάτι και ανακατεύουμε.

Παίρνουμε τα φύλλα από τα λάμπαθα, το οποία έχουμε, προηγουμένως, ζεματίσει, τοποθετούμε μικρές ποσότητες από τη γέμιση μέσα σε αυτά και το τυλίγουμε.

Τα τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα. Ρίχνουμε λίγο αλάτι, 80 γρ. λάδι και νερό τόσο όσο να καλύπτονται οι ντολμάδες. Τοποθετούμε ένα πιάτο από πάνω τους και τους μαγειρεύουμε.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    500 γρ. λάμπαθα,
    200 γρ. ρύζι,
    160 γρ. ελαιόλαδο,
    100 γρ. ντομάτα,
    100 γρ. κρεμμύδι,
    20 γρ. μαϊντανό,
    10 γρ. αλάτι

  • μικρά μυστικά

    Μαγειρεύουμε τους ντολμάδες σε χαμηλή φωτιά

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!