Κολοκυθοανθοί με χόντρο

Βαθμολογήστε το
(3 ψήφοι)

Για τη γέμιση, τοποθετούμε σε μια λεκάνη ρύζι, χόντρο τριμμένο, ντομάτα κομμένη σε κυβάκια, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, μαϊντανό, λάδι και αλάτι.

Γεμίζουμε τους ανθούς, τους οποίους έχουμε πλύνει και καθαρίσει και τους τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα.

Ρίχνουμε λίγο αλάτι, 50 γρ. λάδι και νερό τόσο όσο να καλύπτονται οι ανθοί. Τοποθετούμε ένα πιάτο από πάνω τους και τους μαγειρεύουμε.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    1 κιλό ανθοί,
    200 γρ. ρύζι,
    200 γρ. χόντρος,
    130 γρ. ελαιόλαδο,
    100 γρ. κρεμμύδι,
    50 γρ. ντομάτα,
    10 γρ. μαϊντανός,
    10 γρ. αλάτι

  • μικρά μυστικά

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!