Κολοκύθα τηγανιτή

Βαθμολογήστε το
(3 ψήφοι)

Καθαρίζουμε και κόβουμε την κολοκύθα σε λεπτές φέτες. Αλατίζουμε και την αφήνουμε λίγη ώραμ προκειμένου να την "πιάσει" το αλάτι.

Στη συνέχεια, βουτάμε τις φέτες της κολοκύθας σε αλεύρι και τις τηγανίζουμε.

Λίγο πριν τις βγάλουμε από το τηγάνι, προσθέτουμε δεντρολίβανο και σβήνουμε με ξύδι.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    500 γρ. κολοκύθα,
    150 γρ. ελαιόλαδο,
    30 γρ. ξύδι,
    20 γρ. αλάτι,
    1 κλαράκι αρισμαρί (δεντρολίβανο),
    αλεύρι

  • μικρά μυστικά

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!