Αβρωνιές στιφάδο

Βαθμολογήστε το
(1 Ψήφος)

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο.

Προσθέτουμε τη ντομάτα, ψιλοκομμένη, και τις αβρωνιές, τις οποίες έχουμε, προηγουμένως βράσει για 5 λεπτα, ούτως ώστε να μην πικρίζουν. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τη δάφνη και λίγο πριν κατεβάσουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, ρίχνουμε το ξύδι.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    500 γρ. αβρωνιές,
    500 γρ. κρεμμύδι,
    200 γρ. ελαιόλαδο,
    100 γρ. ντομάτα,
    20 γρ. ξύδι,
    10 γρ. αλάτι,
    2 φύλλα δάφνης,
    πιπέρι

  • μικρά μυστικά

    Δεν ανακατεύουμε το φαγητό.

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!