Ασκορδουλάκοι στιφάδο

Βαθμολογήστε το
(1 Ψήφος)

Ρίχνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, τα οποία έχουμε ψιλοκόψει.

Έπειτα, προσθέτουμε τους ασκορδουλάκους, τους οποίους έχουμε προηγουμένως, καθαρίσει και βράσει 3-4 φορές ώστε να μην πικριζουν. Προσθέτουμε, ακόμα, αλάτι και λίγο νερό σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Όταν το φαγητό είναι σχεδόν έτοιμο, ανακατεύουμε σε ένα πιάτο ένα (1) κουταλάκι αλεύρι και λίγο από το ζωμό της κατσαρόλας. Ρίχνουμε το μίγμα στο φαγητό, το ανακατεύουμε μια φορά και κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    1 κιλό κρεμμύδια,
    500 γρ. ασκορδουλάκους (βολβούς),
    100 γρ. ελαιόλαδο,
    30 γρ. ξύδι,
    10 γρ. αλεύρι,
    10 γρ. αλάτι

  • μικρά μυστικά

    Προσθέτουμε το ξύδι στο τέλος του μαγειρέματος

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!