Σύγλινα

Βαθμολογήστε το
(1 Ψήφος)

Κόβουμε το κρέας σε κυβάκια και το τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο.

Στη συνέχεια, κατεβάζουμε τη κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτουμε ζεστή γλίνα και αφήνουμε τα σίγλινα να κρυώσουν.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    1 κιλό χοιρινό,
    1500 γρ. γλίνα,
    80 γρ. ελαιόλαδο,
    10 γρ. αλάτι

  • μικρά μυστικά

    Το κρέας θα πρέπει να έχει λίπος

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!