Μενούζα

Βαθμολογήστε το
(2 ψήφοι)

Κόβουμε το συκώτι και τον πνεύμονα σε μεγάλα κομμάτια και τα πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και κανέλα.

Στη συνέχεια τα περνάμε εναλλάξ (ένα κομμάτι συκώτι, ένα κομμάτι πνεύμονα), σε μια σούβλα και αφού τελειώσουμε τα τυλίγουμε με τα "κνισάρια".

Έπειτα τα τυλίγουμε με έντερα, τα οποία έχουμε προηγουμένως καθαρίσει, αλατίζουμε και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία (1) ώρα και 30 λεπτά.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    1 κιλό συκώτι,
    1 κιλό πνεύμονας,
    1 κιλό έντερα,
    1-2 κνισάρια (ιστός),
    30 γρ. αλάτι,
    10 γρ. πιπέρι,
    κανέλα,
    ρίγανη

  • μικρά μυστικά

    Όταν ανακατεύουμε τα υλικά προσθέτουμε λίγο ξύδι ή κρασί.

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!