Λαγός στιφάδο

Βαθμολογήστε το
(4 ψήφοι)

Σε μια κατσαρόλα με λάδι, ρίχνουμε το λαγό, τεμαχισμένο. Σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε κρεμμύδι ψιλοκομμένο, ντομάτα κομμένη σε κυβάκια, πιπέρι, αλάτι και δάφνη.

Μαγειρεύουμε για 45 λεπτά περίπου και στο τέλος ρίχνουμε το ξύδι.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    1 κιλό λαγό,
    1 κιλό κρεμμύδια,
    600 γρ. κρασί,
    200 γρ. ελαιόλαδο,
    100 γρ. ντομάτα,
    5 φύλλα δάφνης,
    10 γρ. ξύδι,
    10 γρ. αλάτι,
    πιπέρι

  • μικρά μυστικά

    Όταν μαγειρεύουμε το λαγό, δεν προσθέτουμε νερό, παρά μόνο κρασί, αν χρειαστεί

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!