Κουνέλι με ασκρολύμπους & χόρτα

Βαθμολογήστε το
(2 ψήφοι)

Τεμαχίζουμε το κουνέλι, το τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο και το σβήνουμε με κρασί.

Προσθέτουμε τους ασκρολύμπους, καθαρισμένους και κομμένους και έπειτα από 5 λεπτά, τα πράσα. Αφού περάσουν άλλα 5 λεπτά, ρίχνουμε και τις μοσχοκαυκαλήθες στη κατσαρόλα. Μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά.

Τέλος, ανακατεύουμε, σε μια λεκάνη, τα αυγά με χυμό λεμονιού, προσθέτοντας λίγο από το ζωμό του φαγητού. Ρίχνουμε το μίγμα στη κατσαρόλα και ανακατεύουμε.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    1200 γρ. κουνέλι,
    1 κιλό ασκρολύμπους,
    700 γρ. πράσα,
    300 γρ. ελαιόλαδο,
    200 γρ. μοσχοκαυκαλήθες,
    100 γρ. μάραθο,
    50 γρ. κρασί,
    30 γρ. χυμός λεμονιού,
    2 αυγά,
    10 γρ. αλάτι

  • μικρά μυστικά

    Όταν ρίχνουμε το μίγμα με το αλεύρι στο φαγητό, χαμηλώνουμε τη φωτιά.

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!