Κοιλιά με ρεβύθια

Βαθμολογήστε το
(4 ψήφοι)

Καθαρίζουμε τις κοιλιές και τις κόβουμε τετράγωνα κομμάτια.

Στη συνέχεια τις τσιγαρίζουμε, σε ελαιόλαδο, μαζί με ψιλοκομμένο κρεμμύδι και προσθέτουμε λίγο νερό.

Όταν η κοιλιά είναι σχεδόν έτοιμη, προσθέτουμε τα ρεβίθια, τα οποία έχουμε βράσει (όχι εντελώς) και έπειτα προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι. Στο τέλος του ψησίματος ρίχνουμε και το λεμόνι.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    1-2 κοιλιές,
    1 κιλό ρεβίθια,
    200 γρ. ελαιόλαδο,
    60 γρ. κρεμμύδι,
    30 γρ. λεμόνι,
    10 γρ. αλάτι,
    πιπερι

  • μικρά μυστικά

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!