Καπνιστό κόκαλο με σιτάρι

Βαθμολογήστε το
(2 ψήφοι)

Βράζουμε το κόκαλο σε νερό. 

Στη συνέχεια αφαιρούμε το κρέας από το κόκαλο και το ψιλοκόβουμε. Σουρώνουμε το ζωμό που έμεινε από το βράσιμο και τον βάζουμε ξανά σε μια κατσαρόλα να βράσει. Προσθέτουμε το σιτάρι, αλεσμένο, και περιμένουμε 20 λεπτά.

Τέλος, ρίχνουμε το κρέας στην κατσαρόλα, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε και το φαγητό μας είναι έτοιμο.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    1500 γρ. χοιρινό καπνιστό κόκαλο,
    500 γρ. σιτάρι,
    10 γρ. αλάτι,
    πιπέρι

  • μικρά μυστικά

    Ο ζωμός μέσα στον οποίο θα ρίξουμε το σιτάρι, θα πρέπει να είναι ένα λίτρο, ειδάλλως συμπληρώνουμε με νερό.

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!