Καπνιστό χοιρινό με σιτάρι

Βαθμολογήστε το
(1 Ψήφος)

Τεμαχίζουμε το κρέας και το βράζουμε για μια (1) ώρα και 30 λεπτά, προσθέτοντας νερό όταν χρειάζεται.

Αφού ψηθεί, σουρώνουμε το ζωμό που έμεινε και τον μετράμε, χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι. Αν ζυγίζει λιγότερο από 600 γρ. συμπληρώνουμε με νερό.

Ρίχνουμε το ζωμό σε μια κατσαρόλα, τον βράζουμε και προσθέτουμε το σιτάρι. Ανακατεύουμε και περιμένουμε να ψηθεί. Τέλος προσθέτουμε τη γλίνα.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    1500 γρ. καπνιστό χοιρινό,
    300 γρ. χοντρό σιτάρι, αλεσμένο,
    30 γρ. γλίνα

  • μικρά μυστικά

    Όταν ρίχνουμε το σιτάρι στο ζωμό, κατεβάζουμε τη κατσαρόλα από τη φωτιά. Η αναλογία ζωμού και σιταριού θα πρέπει να είναι 2 προς 1.

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!