Χοιρινό τσιγαριαστό

Βαθμολογήστε το
(5 ψήφοι)

Τεμαχίζουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο, ανακατεύοντας συνεχώς στη κατσαρόλα.

Προσθέτουμε λίγο νερό και αφού μαγειρευτεί, το περιχύνουμε με χυμό λεμονιού και κατεβάζουμε τη κατσαρόλα από τη φωτιά.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    1 κιλό χοιρινό,
    60 γρ. ελαιόλαδο,
    15 γρ. χυμό λεμονιού,
    10 γρ. αλάτι

  • μικρά μυστικά

    Προσθέτουμε στο φαγητό χυμό λεμονιού, ένα λεπτό πριν κατεβάσουμε τη κατσαρόλα από τη φωτιά.

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!