Χοιρινό με μπιζέλια & αγκινάρες

Βαθμολογήστε το
(1 Ψήφος)

Τεμαχίζουμε και τσιγαρίζουμε, σε ελαιόλαδο, το κρέας μαζί με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό.

Όταν το κρέας μισοψηθεί, προσθέτουμε τα καρότα, κομμένα σε ροδέλες, το μάραθο, τα μπιζέλια, τη ντομάτα, ψιλοκομμένη, τις αγκινάρες, αλάτι και πιπέρι και περιμένουμε να γίνει το φαγητό.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    500 γρ. χοιρινό,
    500 γρ. μπιζέλια,
    500 γρ. αγκινάρες,
    500 γρ. ντομάτες,
    100 γρ. ελαιόλαδο,
    100 γρ. κρεμμύδι,
    100 γρ. καρότα,
    1 μάτσο μάραθο,
    10 γρ. αλάτι,
    πιπέρι

  • μικρά μυστικά

    Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!