Χοιρινό με αγκινάρες & γαλατσίδες

Βαθμολογήστε το
(2 ψήφοι)

Τσιγαρίζουμε το κρέας, σε ελαιόλαδο, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε λίγο νερό.

Όταν είναι σχεδόν έτοιμο, το βγάζουμε από τη κατσαρόλα και προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μάραθο και τις αγκινάρες. Περιμένουμε 15 λεπτά και έπειτα ρίχνουμε τις γαλατσίδες στη κατσαρόλα, μαζί με το νερό, τόσο όσο να καλύπτει το φαγητό.

Λίγο πριν ετοιμαστεί το φαγητό μας, ρίχνουμε μέσα το κρέας. Τέλος, ανακατεύουμε σε μια λεκάνη, αλεύρι και χυμό λεμονιού και περιχύνουμε το φαηγτό.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    1 κιλό χοιρινό,
    1 κιλό γαλατσίδες,
    500 γρ. αγκιναρόφυλλα,
    200 γρ. ελαιόλαδο,
    100 γρ. κρεμμύδι,
    1 ματσάκι μάραθο,
    20 γρ. χυμός λεμονιού,
    20 γρ. αλεύρι,
    10 γρ. αλάτι πιπέρι

  • μικρά μυστικά

    Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!