Γιαχνί με χοιρινό

Βαθμολογήστε το
(1 Ψήφος)

Τεμαχίζουμε και τσιγαρίζουμε, σε ελαιόλαδο, το κρέας μαζί με ψιλοκομμένο κρεμμύδι.

Προσθέτουμε νερό και τα αφήνουμε να μισοψηθούν. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αγκιναρόφυλλα και τις πατάτες κομμένες σε κύβους. Αφού πάρουν μια βράση, ρίχνουμε στη κατσαρόλα, όλα τα χορταρικά και αλατοπιπερώνουμε.

Ανακατεύουμε, σε μια λεκάνη, αλεύρι, το νερό, χυμό λεμονιού και λίγο ζωμό από το φαγητό και ρίχνουμε το μίγμα στη κατσαρόλα. Αφήνουμε τα υλικά να πάρουν ακόμα μια βράση και κατεβάζουμε τη κατσαρόλα από τη φωτιά.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    400 γρ. χοιρινό,
    300 γρ. πατάτες,
    250 γρ. ελαιόλαδο,
    200 γρ. αγκιναρόφυλλα,
    150 γρ. νερό,
    100 γρ. μάραθο,
    100 γρ. τσόχους,
    100 γρ. κεντανές,
    100 γρ. γαλατσίδες,
    60 γρ. κρεμμύδι,
    60 γρ. αλεύρι,
    60 γρ. χυμό λεμονιού,
    15 γρ. αλάτι,
    5 γρ. πιπέρι,
    2 φύλλα δάφνης

  • μικρά μυστικά

    Ρίχνουμε το μίγμα με το αλεύρι στο φαγητό, αφού χαμηλώσουμε τη φωτιά

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!