Γαρδούμια με κολοκύθια

Βαθμολογήστε το
(2 ψήφοι)

Καθαρίζουμε την κοιλιά, την κόβουμε σε λωρίδες και την τυλίγουμε με έντερα, τα οποία έχουμε προηγουμένως καθαρίσει. Φτιάχνουμε δηλαδή "γαρδούμια".

Τσιγαρίζουμε τα γαρδούμια, σε ελαιόλαδο, μαζί με ψιλοκομμένο κρεμμύδι και προσθέτουμε τη ντομάτα, κομμένη σε κυβάκια και λίγο νερό.

Όταν μισοψηθούν, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, κολοκυθάκια και τεμαχισμένες πατάτες. Καλύπτουμε το φαγητό με νερό και περιμένουμε αρκετή ώρα για να γίνει το φαγητό μας.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    1 κοιλιά και έντερα,
    1 κιλό κολοκύθια,
    500 γρ. πατάτες,
    300 γρ. κρεμμύδια,
    150 γρ. ντομάτες,
    150 γρ. ελαιόλαδο,
    10 γρ. αλάτι,
    πιπέρι

  • μικρά μυστικά

    Αφού καθαρίσουμε τη κοιλιά και τα έντερα, τα τοποθετούμε σε μια λεκάνη με νερό και χυμό λεμονιού, για να μη μυρίζουν άσχημα.

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!