Φιλετάκια χοιρινά με αγκινάρες, αρακά & καλαμπόκι

Βαθμολογήστε το
(1 Ψήφος)

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλετάκια χοιρινού, τα τυλίγουμε και τα στερεώνουμε, χρησιμοποιώντας οδοντογλυφίδες. Τα τοποθετούμε ένα-ένα, σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο και προσθέτουμε 30 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο και 30 γρ. καρότο. Τα τσιγαρίζουμε και προσθέτουμε λίγο νερό.

Αφού ψηθούν, τα βγάζουμε από τη κατσαρόλα, μέσα στην οποία ρίχνουμε τις αγκινάρες και λίγο νερό. Ύστερα από λίγο, ανακατεύουμε, σε ένα πιάτο λίγο αλεύρι μαζί με λίγο από το ζωμό του φαγητού και ρίχνουμε το μίγμα στη κατσαρόλα. Με το τρόπο αυτό, ετοιμάζουμε τις αγκινάρες.

Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε, σε ελαιόλαδο 15 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο και 15 γρ. καρότο και τσιγαρίζουμε τον αρακά. Προσθέτουμε λίγο νερό και περιμένουμε να γίνει το φαγητό μας.

Με τον ίδιο τρόπο, μαγειρεύουμε το καλαμπόκι.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    1200 γρ. φιλέτο χοιρινού,
    1200 γρ. αγκινάρες,
    200 γρ. αρακάς,
    200 γρ. καλαμπόκι,
    200 γρ. ελαιόλαδο,
    60 γρ. κρεμμύδι,
    60 γρ. καρότο,
    10 γρ. αλάτι,
    10 γρ. πιπέρι

  • μικρά μυστικά

    Βράζουμε χωριστά τον αρακά και το καλαμπόκι, προκειμένου να στολίσουμε το πιάτο.

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!