Αρνίσια συκωταριά στιφάδο

Βαθμολογήστε το
(4 ψήφοι)

Τσιγαρίζουμε, σε ελαιόλαδο, το συκώτι μαζί με ψιλοκομμένο κρεμμύδι για 10 λεπτά και προσθέτουμε τη ντομάτα, την οποία έχουμε τεμαχίσει σε κυβάκια, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και το νερό και περιμένουμε να τελειώσει το μαγείρεμα.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    1 κιλό συκωταριά,
    500 γρ. κρεμμύδια,
    400 γρ. ντομάτα,
    250 γρ. ελαιόλαδο,
    100 γρ. νερό,
    50 γρ. ξύδι,
    10 γρ. πιπέρι,
    10 γρ. αλάτι,
    ρίγανη

  • μικρά μυστικά

    Στο τέλος προσθέτουμε το ξύδι.

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!