Χοχλιοί μπουμπουριστοί

Βαθμολογήστε το
(8 ψήφοι)

Ρίχνουμε τους χοχλιούς σε ένα τηγάνι με λάδι, αφού προηγουμένως τους έχουμε καθαρίσει και βράσει (όταν ρίχνουμε τους χοχλιούς στο νερό, αυτό πρέπει να βράζει).

Τους τηγανίζουμε για 5 λεπτά και τους σβήνουμε με ξύδι, προσθέτοντας δεντρολίβανο. Τους αφήνουμε στη φωτιά για 1-2 λεπτά ακόμα.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    1 κιλό χοχλιοί (σαλιγκάρια),
    180 γρ. ελαιόλαδο,
    100 γρ. ξύδι,
    30 γρ. αλάτι,
    4 κλαδάκια δεντρολίβανο (αρισμαρί)

  • μικρά μυστικά

    Πριν βάλουμε το λάδι στο τηγάνι, αλατίζουμε τον πάτο του τηγανιού και ύστερα ρίχνουμε τους χοχλιούς αλατισμένους

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!