Χοχλιοί με σιτάρι

Βαθμολογήστε το
(1 Ψήφος)

Σε μια κατσαρόλα, τσιγαρίζουμε με ελαιόλαδο τους χοχλιούς, αφού προηγουμένως τους έχουμε καθαρίσει και βράσει.

Όταν τσιγαριστούν τους βγάζουμε και προσθέτουμε νερό, στο οποίο, αφού βράσει, ρίχνουμε το σιτάρι.

Αφού μαγειρευτεί αρκετά το σιτάρι, προσθέτουμε τους χοχλιούς, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε το φαγητό να ψηθεί.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    1 κιλό χοχλιοί (σαλιγκάρια),
    800 γρ. νερό,
    400 γρ. σιτάρι,
    30 γρ. ελαιόλαδο,
    10 γρ. αλάτι,
    πιπέρι

  • μικρά μυστικά Όταν, στο αρχικό στάδιο, ρίξουμε τους χοχλιούς στην κατσαρόλα, το νερό πρέπει να είναι αλατισμένο και να βράζει

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!