Χοχλιοί με χλωροκούκια

Βαθμολογήστε το
(1 Ψήφος)

Βράζουμε ελαφρώς και καθαρίζουμε τους χοχλιούς.

Τους τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα και τους τσιγαρίζουμε μαζί με τα σκορδόφυλλα. Προσθέτουμε ψιλοκομμένη ντομάτα, μάραθο και αλάτι.

Τέλος, προσθέτουμε τα κουκιά, τα οποία έχουμε, προηγουμένως καθαρίσει, μαζί με νερό ώστε να καλυφθεί το φαγητό και το αφήνουμε να βράζει σε χαμηλή φωτιά.

Περισσότερα...

  • συστατικά

    2 κιλά κουκιά χλωρά,
    500 γρ. χοχλιοί (σαλιγκάρια),
    250 γρ. ελαιόλαδο,
    100 γρ. ντομάτες,
    50 γρ. μάραθο,
    5 φύλλα σκόρδου,
    10 γρ. αλάτι

  • μικρά μυστικά

    Αφού ρίξουμε τα κουκιά στην κατσαρόλα, δεν ανακατεύουμε το φαγητό. Αν χρειαστεί, κουνάμε λίγο τη κατσαρόλα.

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!