Σχεδίασε τις διακοπές σου

Στόχος του destination Crete είναι να αναδείξει και να προβάλει το αληθινό πρόσωπο της Κρήτης και της τις απόκρυφες ομορφιές της!

Με το σκεπτικό αυτό σας προτείνουμε τοπία και αξιοθέατα που έχουμε επισκεφτεί και λατρέψει και παράλληλα δραστηριότητες και υπηρεσίες που έχουμε δοκιμάσει!

 

Συμπληρώστε την φόρμα σχεδίασης διακοπών (Trip planner) και δώστε μας την ευκαιρία να σας προτείνουμε ένα μοναδικό πακέτο διακοπών ή μεμονωμένων εκδρομών, που θα ταιριάζει στις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις σας!

Πότε

01

Οδηγός Σχεδίασης Διακοπών

Συμπληρώστε την Πληροφορία στις φόρμες

Οι Εξειδικευμένοι Σύμβουλοι μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να σχεδιάσετε από κοινού το ταξίδι σας. Μόνο όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία και καταλήξουμε στην τελική μορφή του πακέτου θα γίνουν οι αντίστοιχες χρεώσεις για τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Η φόρμα σχεδίασης διακοπών, σας δίνει την δυνατότητα και την ελευθερία να περιγράψετε με τον καλύτερο και πιο αναλυτικό τρόπο, το ταξίδι που ονειρεύεστε. Οι σύμβουλοι και οι συνεργάτες μας έχουν σημαντική εμπειρία στο σχεδιασμό σύνθετων, εξατομικευμένων πακέτων διακοπών κι εμπειριών. Οπότε, καθίστε αναπαυτικά, φανταστείτε τον εαυτό σας στην Κρήτη και περιγράψτε μας τι επιθυμείτε να ζήσετε!

02

Διαδικασία Σχεδίασης

Συνεργαστείτε με τους εξειδικευμένους συμβούλους μας

Αφού συμπληρώσετε τις φόρμες του Οδηγού Σχεδίασης Διακοπών, και βάσει της πληροφορίας που θα μας δώσετε, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε σύντομο χρονικό διάστημα ώστε να σας παρουσιάσουμε ένα αναλυτικό προσχέδιο για τις διακοπές σας. Θα συζητήσουμε μαζί σας κάθε λεπτομέρεια ώστε να βελτιστοποίησουμε το πρόγραμμα σας και να το διαμορφώσουμε στην τελική του μορφή ακριβώς όπως το φαντάζεστε!

03

Απολαύστε το ταξίδι σας

Παραλάβετε το εξατομικευμένο και μοναδικό πακέτο διακοπών σας

Με την ολοκλήρωση του σχεδιασμού του πακέτου σας, θα παραλάβετε επιβεβαιώσεις για κάθε κράτηση σχετικά με την διαμονή και τις δραστηριότητες που πιθανώς έχετε επιλέξει, στο δικό σας προσωπικό έντυπο οδηγό των διακοπών σας. Μέσα στον προσωπικό σας οδηγό θα βρείτε παράλληλα και σημαντικές επιπρόσθετες πληροφορίες που θα περιλαμβάνουν προτεινόμενα εστιατόρια στην ευρύτερη περιοχή της διαμονής σας αλλά και αξιοθέατα και σημεία που δεν πρέπει να χάσετε. Το ταξίδι που ονειρεύεστε είναι πια έτοιμο και το μόνο που απομένει είναι να το ζήσετε!

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!