Το Ευρωπαϊκό Μονοπάτι Ε4

Το Ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4 στην Κρήτη. Πεζοπορία και ορειβασία στην Κρήτη
+

Καταγράψαμε όλο το Ε4 σε ενενήντα ένα (91) πεζοπορικές διαδρομές, συνολικού μήκους 560 χλμ. Ένας μοναδικός τρόπος να γνωρίσετε την αυθεντική Κρήτη!

Διαδρομές στην Κρήτη

Γνώρισε τα διαφορετικά πρόσωπα της Κρήτης μέσα από τις δεκατρείς (13) διαδρομές που διατρέχουν το νησί σε όλο του το μήκος & πλάτος.

Οι δρόμοι του Κρασιού

Οι δρόμοι του Κρασιού της Κρήτης. Κρητικά κρασιά και οινοποιεία
+

Αιώνιοι αμπελώνες, ιστορικά χωριά, παλιά μοναστήρια, αρχαιότητες, άλλα αξιοθέατα και φυσικά όλα τα επισκέψιμα οινοποιεία της Κρήτης!

Εμπειρίες στη Θάλασσα
  • Νότια των Χανίων - Θαλάσσιο kayak (4...

    Ένα εξαιρετικό ταξίδι θαλάσσιου καγιάκ που σας δίνει την ευκαιρία να κωπηλατήσετε σε μία από τις πιό εκπληκτικές ακτογραμμές της Κρήτης (Χανιά, Νότια Κρήτη).
    +
  • Seak Kayak στη Χώρα Σφακίων - Λουτρό (1...

    Το ταξίδι αυτό γίνεται σε μια από τις πιο προστατευμένες και όμορφες περιοχές της Κρήτης, στα Σφακιά, στη νότια ακτή των Χανίων. Είναι ιδανική επιλογή για άτομα...
    +

Οι παραλίες της Κρήτης!

Η Κρήτη προσφέρει παραλίες για κάθε γούστο! Απέραντες αμμουδιές, κοσμοπολίτικες πλαζ, ερημικές παρθένες ακρογιαλιές, παραλίες για καταδύσεις και θαλάσσια σπορ!

Η Κρήτη προσφέρει παραλίες για κάθε γούστο: απέραντες αμμουδιές, παραλίες με βότσαλο, κάποιες οργανωμένες και άλλες παρθένες ιδανικές για ελεύθερο κάμπινγκ
+

Τι να δείτε - Φυσικό Περιβάλλον

Δεν θα βαρεθείτε ποτέ την φύση της Κρήτης: εντυπωσιακά τοπία, μοναδικά οικοσυστήματα, φαράγγια και περιοχές μοναδικής φυσικής ομορφιάς
+

Η Κρήτη είναι το νησί με τα "χίλια πρόσωπα" - κι αυτό δεν είναι υπερβολή! Μην χάσετε: Παραλίες της Κρήτης, Φαράγγια, Οροπέδια, Σπήλαια, Φοινικόδαση, Θαλάσσια Οικοσυστήματα, Βιότοποι.

+

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!