Επικοινωνήστε μαζί μας

Στο Destination Crete επιθυμούμε και επιδιώκουμε την άμεση επαφή με τους συνεργάτες και τους επισκέπτες του νησιού και είμαστε διαθέσιμοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίας μας ανά πάσα στιγμή σε μια προσπάθεια αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών στον κλάδο που δραστηριοποιούμαστε. Στο πλαίσιο αυτό σας παρουσιάζουμε παρακάτω τις δυνατότητες επικοινωνίας μαζί μας για να προβάλλετε την επιχείρηση σας, για να αναζητήσετε τις κατάλληλες πληροφορίες ή και για να μας καταθέσετε την προσωπική σας άποψη για το Destination Crete.

Διαφήμιση-Προβολή στο Destination Crete

Αν είστε επιχειρηματίας και θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα πακέτα και τους τρόπους προβολής στους καταλόγους μας, επικοινωνήστε στο 6955857178 ή στείλτε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Μάθετε περισσότερα επικοινωνόντας μαζί μας για τους τρόπους ένταξης στο δίκτυό μας και για τα πιο δυναμικά και άμεσα σχήματα συνεργασίας!

Πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή σας στη Κρήτη

Αν είστε επισκέπτης και:

  • χρειάζεστε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη διαμονή σας στο νησί, ή
  • θέλετε να συν-διαμορφώσουμε μαζί ένα πακέτο διακοπών στα μέτρα σας (χρεώνεται μετά από συννενόηση)

επικοινωνήστε στείλτε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή χρησιμοποιήστε τη φόρμα παρακάτω.

Παρατηρήσεις σχετικά με το Destination Crete

Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση σχετικά με το Destination Crete στείλτε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή χρησιμοποιήστε τη φόρμα παρακάτω.

 


Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε το μήνυμά σας:

There is no form with this name or may be the form is unpublished, Please check the form and the url and the form management.

 

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!