Αναζήτηση - Δραστηριότητες

Τύπος

Δραστηριότητες

Βαθμός δυσκολίας

Ενδεικτική Τιμή (€) / άτομο

Διάρκεια (ημέρες)

Κατόπιν Αίτησης

All Inclusive

Νομός

Δυτική Κρήτη - Αποκόρωνας Biking tour

Δυτική Κρήτη - Αποκόρωνας

Αυτή η περιήγηση αποτελεί μια γραφική διαδρομή ποδηλασίας ανάμεσα στις ηλιόλουστες ακτές και στις υπέροχες πλαγιές της Δυτικής Κρήτης, και συμπληρώνεται με διασκέδαση και την υποστήριξη του ξεναγού.

1η Ημέρα / Καλωσόρισμα

Άφιξη στα Χανιά της Κρήτης.

Μεταφορά από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο,  στις "Πολυτελείς Βίλες Αποκόρωνα", μια ομάδα από πέντε ανεξάρτητες πετρόκτιστες βίλες που βρίσκεται σε ένα λόφο με θέα το παραδοσιακό χωριό Γαβαλοχώρι, 25 χλμ ανατολικά των Χανίων.

{Jb_bluebox}Πρόκειται για τις μεγαλύτερες και πιό πολυτελείς βίλες στη Δυτική Κρήτη, καθώς προσφέρουν το ιδανικό κατάλυμα για τις διακοπές σας. {/Jb_bluebox}

Το βράδυ, σας συναντά ο ξεναγός για να συζητήσετε τις λεπτομέρειες της επικείμενης περιήγησης με την υπόλοιπη ομάδα.

2η Ημέρα

Ξεκινάμε το ταξίδι μας με επίσκεψη στα όμορφα παραθαλάσσια χωριά Αλμυρίδα και Καλύβες, όπου απολαμβάνουμε τις τοπικές αμμώδεις παραλίες.

Συνεχίζουμε στην καταπράσινη περιοχή του Αποκόρωνα και ποδηλατούμε ανάμεσα στα πολυάριθμα παραδοσιακά χωριά που συνδέονται με στενούς δρόμους και εύκολες γραφικές διαδρομές, παρέχοντας ένα συγκινητικό τοπίο κατα τη διάρκεια της ποδηλασίας.

3η Ημέρα

Ποδηλατούμε για μια ακόμα μέρα μέσα από τα χωριά και τη παρθένα φύση της περιοχής του Αποκόρωνα. Ξηροστέρνι, Κεφαλάς, Δράπανο, Κόκκινο Χωριό και Πλάκα είναι μόνο μερικά από αυτά τα όμορφα χωριά που θα ανακαλύψουμε μαζί.

{Jb_bluebox} Η ποδηλασία είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε το τοπίο σε αυτή τη περιοχή και να μάθετε για το τρόπο ζωής από τα παλιά χρόνια έως την παρούσα στιγμή.{/Jb_bluebox}

4η Ημέρα

Ξεκινώντας από το Γαβαλοχώρι, θα επισκεφθούμε πρώτα το παραδοσιακό χωριό Βάμος με τα όμορφα παλιά σοκάκια, τις ολάνθιστες αυλές και τα σκιερά δέντρα.

Στη συνέχεια, ακολουθεί μια φανταστική κατηφορική διαδρομή με πανοραμική θέα στη Γεωργιούπολη, ένα παραθαλάσσιο θέρετρο που βρίσκεται σε μια καταπράσινη κοιλάδα γεμάτη ποτάμια και πηγές.

{Jb_greenbox} Ο επόμενος προορισμός είναι η λίμνη του Κουρνά, η μοναδική φυσική λίμνη που έχει βρεθεί στην Κρήτη και βρίσκεται σε ένα μαγευτικό τοπίο που περιβάλλεται από ψηλά βουνά και πυκνούς ελαιώνες.{/Jb_greenbox}

5η Ημέρα

Ακολουθεί ποδηλασία γύρω από την όμορφη περιοχή του Ακρωτηρίου και το ήσυχο περιβάλλον του: οι αμμώδεις παραλίες, τα μικρά χωριά και τα ξακουστά ιστορικά μοναστήρια όπως η Αγία Τριάδα Τζαγκαρόλων και το μοναστήρι του Γουβερνέτου.

Η μέρα τελειώνει στο δημοφιλές θέρετρο Μαράθι, μια εντυπωσιακή παραλία με πεντακάθαρα, γαλαζοπράσινα μπλε, ρηχά νερά και με θέα στα Λευκά Όρη.

6η Μέρα

Το πρωί οδηγούμε προς το οροπέδιο Ασκύφου, μία από τα πιο συναρπαστικές και αυθεντικές περιοχές της Κρήτης.

{Jb_greenbox} Η άγρια περιοχή ​​γύρω από τα βουνά και την ηρεμία της κοιλάδας, σχηματίζουν ένα πανέμορφο τοπίο όλο το χρόνο. {/Jb_greenbox}

Ξεκινάμε από το χωριό της Ίμβρου και ποδηλατούμε σε έναν φανταστικό θυελλώδεις δρόμο με πανοραμική θέα στο Λιβυκό Πέλαγος.

Κατευθυνόμαστε στα Σφακιά, σε ένα ψαροχώρι που η περιοχή κυριαρχείται από επιβλητικά βουνά σε μια γή που είναι ως επί το πλείστον πετρώδης, απότομη και απρόσιτη.

{Jb_greenbox}Μέσω ενός ελικοειδή δρόμου 12 χιλιομέτρων από ασφάλτο, ανεβαίνοντας τα απόκρημνα βουνά των Σφακίων, ανακαλύπτουμε την αυθεντική Κρήτη καθώς επισκεπτόμαστε την Ανώπολη και το φαράγγι της Αράδαινας. {/Jb_greenbox}

Η άλλη πλευρά του φαραγγιού είναι προσβάσιμη μέσω μιας σιδερένιας γέφυρας πάνω από το φαράγγι. Το ύψος της γέφυρας είναι τόσο μεγάλο, ώστε συχνά χρησιμοποιείται για bungee jumping, δεδομένου ότι είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην Ευρώπη μετά το φράγμα Verzasca στην Ελβετία.

7η ημέρα / Ελεύθερη - Ημέρα Χαλάρωσης

Απολαμβάνετε τις εγκαταστάσεις της βίλας ή την πόλη των Χανίων για ψώνια.

Δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα με τοπικά εδέσματα για αποχαιρετισμό.

8η ημέρα / Ημέρα Αναχώρησης

Είναι η στιγμή του αποχαιρετισμού μετά την περιήγησή μας στο πανέμορφο και ποικιλόμορφο νησί της Κρήτης. Σας συνοδεύουμε στο αεροδρόμιο των Χανίων, για την πτήση της επιστροφής σας.

(*) Είμαστε πάντα στη διάθεσή για να σχεδιάσουμε μαζί διαδρομές και περιηγήσεις που θα ικανοποιούν τις εμπειρίες που αναζητάτε. Η διαδρομή αυτή μπορεί να αλλάξει σύμφωνα με τις ανάγκες σας!

 • τύπος: Ποδηλασία
 • δραστηριότητες: Ποδηλασία
 • tags: Αποκόρωνας, Χανιά, Παραδοσιακά χωριά, Μοναστήρια Κρήτης, Φύση
 • διάρκεια: 7 ημέρες
 • on request: Ναι
 • τοποθεσία: Περιοχή του Αποκόρωνα, Χανιά, Χανιά
Τύπος
Ποδηλασία
Δραστηριότητες
Ποδηλασία
Tags
Αποκόρωνας, Χανιά, Παραδοσιακά χωριά, Μοναστήρια Κρήτης, Φύση
Ενδεικτική τιμή (Σύνολο)
€1500 ανά άτομο
Ενδεικτική τιμή (Ημερισίως)
€180 ανά άτομο
Κόστη

* 2-4 άτομα: €1850 ανά άτομο, 5-8 άτομα: €1490 ανά άτομο, 9-20 άτομα: χαμηλότερες τιμές όσο ο αριθμός των συμμετεχόντων αυξάνεται, επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες
* Αυτό είναι ένα all inclusive πακέτο. Ελέγξτε τις υπηρεσίες που συμπεριλαμβάνονται για περισσότερες λεπτομέρειες

Ελάχιστος αρ. ατόμων
2
Μέγιστος αρ. ατόμων
20+
Βαθμός Δυσκολίας
1 (Πολύ εύκολο)
Σχετικά με βαθμό δυσκολίας

Εύκολες διαδρομές
Οι εύκολες διαδρομές σας επιτρέπουν να γνωρίσετε μία νέα δραστηριότητα και κουλτούρα σε ένα ξεκούραστο περιβάλλον.Εάν έχετε επιστρέψει από ήσυχες διακοπές, μιά εύκολη διαδρομή είναι εξαιρετική επιλογή. Οι διαδρομές που επιλέγονται είναι εύκολες και συχνά η ποδηλασία έχει το δικό σας ρυθμό. Αυτού του είδους η ποδηλασία ταιριάζει στις περισσότερες οικογένειες.

Απαιτούμενη φυσική κατάσταση: Ένα μέσο επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Πληροφορίες διαδρομής - 2η ημέρα

Ποδηλασία: 30 χλμ, 310 μ vertical gain, 310 μ vertical loss

Πληροφορίες διαδρομής - 3η ημέρα

Ποδηλασία: 23 χλμ, 315 μ vertical gain, 510 μ vertical loss

Πληροφορίες διαδρομής - 4η ημέρα

Ποδηλασία: 50 χλμ, 500 μ vertical gain, 388 μ vertical loss

Πληροφορίες διαδρομής - 5η ημέρα

Ποδηλασία: 23 χλμ, 330 μ vertical gain, 488 μ vertical loss

Πληροφορίες διαδρομής - 6η ημέρα

Ποδηλασία: 27 χλμ, 300 μ vertical gain, 829 μ vertical loss

Γλώσσες

Ελληνικά, Αγγλικά

Διάρκεια
7 days
Σημειώσεις

7 ημέρες δραστηριότητα

On Request
Ναι
Πρόγραμμα

Κατόπιν request (Όλο το χρόνο) - απαιτείται προηγούμενη επικοινωνία

All inclusive
Ναι
Included Services
 • Διαμονή: 7 διανυκτερεύσεις σε Πολυτελή βίλα (δίχωρα μετόχια)
 • Γεύματα όπως αναφέρονται για τη διαδρομή
 • Ομαδική μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο Χανίων (1η & 8η ημέρα μόνο)
 • Οδηγός/Ξεναγός (οι): αριθμός ανάλογα με το πλήθος της ομάδας.
 • Όχημα υποστήριξης
 • Ποδήλατο βουνού Wilier & κράνος

(*) Γεύματα που συμπεριλαμβάνονται:

 • 2η ημέρα: Πρωινό, Μεσημεριανό
 • 3η ημέρα: Πρωινό, Μεσημεριανό
 • 4η ημέρα: Πρωινό, Μεσημεριανό
 • 5η ημέρα: Πρωινό, Μεσημεριανό
 • 6η ημέρα: Πρωινό, Μεσημεριανό
 • 7η ημέρα: Πρωινό, Δείπνο
Not Included Services
 • Μεταφορά από και πρός τη Κρήτη
 • Όλα τα δείπνα
 • Ποτά (εκτός από το νερό κατα τη διάρκεια της διαδρομής)
 • Ατομικά έξοδα
 • Εισιτήριο σε μουσεία ή άλλα αξιοθέατα
Terms & conditions

Η ασφάλειά σας είναι η προτεραιότητά μας. Ωστόσο, ο περιπετειώδης τουρισμός που αφορά στην ποδηλασία δρόμου, ποδηλασία βουνού περιλαμβάνει εγγενείς κινδύνους και ρίσκο. Ενώ εμείς θα εξασφαλίσουμε ότι το ταξίδι σας θα είναι ασφαλές όσο το δυνατόν, δεν μπορούν να προβλεφθούν ή να αποφευχθούν όλοι οι κίνδυνοι.

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά και να κατανοήσετε πλήρως τους «Όρους και Προϋποθέσεις». Η ενυπόγραφη συγκατάθεση σας σε αυτούς τους όρους είναι απαραίτητη για να ολοκληρωθεί η κράτησή σας.

Επιβεβαίωση κράτησης

Για πολυήμερες εκδρομές μόνο: Η κατάθεση του 20 της συνολικής τιμής της εκδρομής είναι απαραίτητη για να κρατήσετε την θέση σας στην επιλεγμένα περιήγησή σας. Μετά την απόδειξη της κατάθεσης σας, η ομάδα μας θα σας στείλει email επιβεβαίωσης μια επιστολή επιβεβαίωσης για να ρυμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του ταξιδιού σας και της πληρωμής.

Φόρμες κρατήσεων - Υπεύθυνη δήλωση

Ο πελάτης μέσα από τη φόρμα κράτησης οφείλει να παρέχει τα ακριβή στοιχεία για την εκδρομή του. Αν δεν παρέχετε όλες τις λεπτομέρειες του σχεδίου του ταξιδιού σας μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και κατ' επέκταση λάθη όσον αφορά στις προδιαγραφές του ταξιδιού σας.

Τελική πληρωμή

Για πολυήμερες εκδρομές μόνο: Το υπόλοιπο για όλες τις εκδρομές του συνεργάτη μας πρέπει να καταβληθεί το αργότερο 20 μέρες πριν την αναχώρηση της περιοδείας.

Προσθήκες και Εξαιρέσεις

Όλες οι εκδρομές έχουν κάποιες βασικές προσθήκες και εξαιρέσεις. Μπορούν φυσικά να γίνουν κάποιες αλλαγές, προκειμένου η κράτησή να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Πολιτική ακύρωσης κράτησης

Για πολυήμερες εκδρομές μόνο: Όλες οι ακυρώσεις των εκδρομών θα πρέπει να κοινοποιούνται γραπτώς από το πρόσωπο που συμμετέχει στην περιοδεία, σε περίπτωση απρόβλεπτων περιστάσεων που σας σας αναγκάζουν να ακυρώσετε το ταξίδι σας.
Ακύρωση 60 ημέρες ή περισσότερο πριν από την ημερομηνία αναχώρησης της εκδρομής θα έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη επιστροφή της κατάθεσης σας.
Ακύρωση 60-30 ημέρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης της εκδρομής θα έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη απώλεια της προκαταβολής σας (ανά άτομο).
Ακύρωση 30-20 ημέρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης της εκδρομής θα έχει ως αποτέλεσμα την παρακράτηση του 50 της συνολικής τιμής της διαδρομής (ανά άτομο).
Ακύρωση 10 ημέρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης της εκδρομής θα έχει ως αποτέλεσμα την παρακράτηση του 100 της συνολικής τιμής της διαδρομής (ανά άτομο).
Στις περισσότερες περιπτώσεις επιτρέπουν τη μεταφορά της κατάθεσης ή πληρωμής της διαδρομής σε άλλη ημερομηνία (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).

Επιστροφές

Ο συνεργάτης μας δεν δίνει οποιεσδήποτε επιστροφές για τα αχρησιμοποίητα δωμάτια του ξενοδοχείου, τα γεύματα, εκδρομές ή οποιεσδήποτε υπηρεσίες δε χρησιμοποιήθηκαν.

Αλλαγές διαδρομής

Ο συνεργάτης μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τα δρομολόγια των εκδρομών σε καταστάσεις όπως δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ή καλύτερης προσαρμογείς στις απαιτήσεις του πελάτη. Ο συνεργάτης μας δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε ζημιά, έξοδα ή ταλαιπωρία που προκαλείται από την καθυστερημένη άφιξη των δημόσιων μεταφορών, αλλαγές του προγράμματος, απεργίες, βλάβης του οχήματος, Θεομηνίες, ή άλλες καταστάσεις πέρα από τις δυνατότητές μας.

Ευθύνη του ταξιδιώτη

Ως ταξιδιώτης έχετε την ευθύνη να επιλέξετε μία εκδρομή κατάλληλη στα ενδιαφέροντα και τις ικανότητές σας.
Οι οδηγοί/ξεναγοί διατηρούν το δικαίωμα να απορρίψουν κάποιο συμμετέχοντα από κάποια εκδρομή για λόγους ακαταλληλότητας ή συμπεριφοράς που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια ή την ευημερία του εαυτού του/της ή άλλων, χωρίς αυτό να αποτελεί λόγο επιστροφής αμοιβής.

Ο ταξιδιώτης πρέπει σε κάθε περίπτωση να συμμορφώνεται αυστηρά με τους νόμους, τα τελωνεία, το συνάλλαγμα και τους κανονισμούς των ναρκωτικών της χώρας που επισκέφθηκε. Σε περίπτωση που ο ταξιδιώτης δεν συμμορφώνεται με τα παραπάνω, ή θα πρέπει ο πελάτης παρεμβαίνει στην ευημερία της ομάδας ο οδηγός της περιοδείας μπορεί να διατάξει το άτομο να αποκοπεί από την περιοδεία χωρίς να προσφύγει σε οποιαδήποτε επιστροφή αμοιβής.

Με το να κάνετε την πληρωμή της προκαταβολής θεωρείται ότι έχετε αποδεχθεί τους Όρους και Προϋποθέσεις

Ασφάλιση ποδηλατιστών

Η ποδηλασία είναι μια δραστηριότητα που σας δίνει τη δυνατότητα να έρθετε σε άμμεση επαφή με το φυσικό περιβάλλον. Ο συνεργάτης μας διαθέτει έμπειρους οδηγούς και όχημα υποστήριξης και θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Από

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!