Αναζήτηση - Δραστηριότητες

Τύπος

Δραστηριότητες

Βαθμός δυσκολίας

Ενδεικτική Τιμή (€) / άτομο

Διάρκεια (ημέρες)

Κατόπιν Αίτησης

All Inclusive

Νομός

Οροπέδιο Νίδας & Ψηλορείτης Biking tour

Ξεκινάμε τη διαδρομή μας από το οροπέδιο της Νίδας, από τα μεγαλύτερα της Κρήτης, το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 1472 μέτρων, στην καρδιά του Ψηλορείτη.

Ποδηλατούμε μέσα στο Οροπέδιο και θαυμάζουμε το τοπίο τριγύρω.

Εκεί επίσης θα συναντήσουμε μικρές πέτρινες κατασκευές με θόλο, στις οποίες οι βοσκοί ακόμα και σήμερα πήζουν το γάλα τους και φτιάχνουν το νοστιμότατο τυρί τους.

Τα "Μιτάτα", όπως λέγονται, αποτελούν ιδιαίτερο δείγμα αρχιτεκτονικής ικανότητας, καθώς είναι φτιαγμένα με ξερολιθιά, χωρίς καθόλου λάσπη. Επίσης, διατηρούν σταθερή θερμοκρασία, ακόμη και σε τόσο μεγάλο υψόμετρο.

Επισκεπόμαστε επίσης το σπήλαιο Ιδαίον Άντρο, όπου σύμφωνα με την παράδοση ανατράφηκε ο Δίας.

Παραδοσιακό γεύμα με αντικριστό και άλλες τοπικές λιχουδιές.

Επόμενος σταθμός μας , η εκκλησία του Άγιου Υάκινθου, προστάτη των ερωτευμένων ! Ακολουθεί υπέροχη κατάβαση μέχρι το παραδοσιακό χωριό Ανώγεια. Στάση για καφέ στο χωριό.
Η περιοχή παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον από πλευράς φυσικού περιβάλλοντος. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία και εναλλαγές τοπίων, ενδιαφέροντες φυσικούς σχηματισμούς, σπάνια χλωρίδα και πανίδα.

(*) Είμαστε πάντα στη διάθεσή για να σχεδιάσουμε μαζί διαδρομές και περιηγήσεις που θα ικανοποιούν τις εμπειρίες που αναζητάτε. Η διαδρομή αυτή μπορεί να αλλάξει σύμφωνα με τις ανάγκες σας!

 • τύπος: Ποδηλασία
 • δραστηριότητες: Ποδηλασία
 • tags: Οροπέδιο Νίδας, Δίας, Ψηλορείτης, Μιτάτα, Γεωλογία, Φύση
 • διάρκεια: 1 ημέρες
 • on request: Ναι, Όχι
 • τοποθεσία: Οροπέδιο Νίδας & Ανώγεια, Ψηλορείτης, Ρέθυμνο, Ηράκλειο
Τύπος
Ποδηλασία
Δραστηριότητες
Ποδηλασία
Tags
Οροπέδιο Νίδας, Δίας, Ψηλορείτης, Μιτάτα, Γεωλογία, Φύση
Ενδεικτική τιμή (Σύνολο)
€100 ανά άτομο
Κόστη

* 2-4 άτομα: €115 ανά άτομο, 5-8 άτομα: €99 ανά άτομο, 9-20 άτομα: χαμηλότερες τιμές όσο ο αριθμός των συμμετεχόντων αυξάνεται, επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες
* Αυτό είναι ένα all inclusive πακέτο. Ελέγξτε τις υπηρεσίες που συμπεριλαμβάνονται για περισσότερες λεπτομέρειες

Ελάχιστος αρ. ατόμων
2
Μέγιστος αρ. ατόμων
20+
Βαθμός Δυσκολίας
1 (Πολύ εύκολο)
Σχετικά με βαθμό δυσκολίας

Εύκολη διαδρομή
Οι εύκολες διαδρομές σας επιτρέπουν να γνωρίσετε μία νέα δραστηριότητα και κουλτούρα σε ένα ξεκούραστο περιβάλλον. Εάν έχετε επιστρέψει από ήσυχες διακοπές, μιά εύκολη διαδρομή είναι εξαιρετική επιλογή. Οι διαδρομές που επιλέγονται είναι εύκολες και συχνά η ποδηλασία έχει το δικό σας ρυθμό. Αυτού του είδους η ποδηλασία ταιριάζει στις περισσότερες οικογένειες.

Απαιτούμενη φυσική κατάσταση: Ένα μέσο επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Πληροφορίες διαδρομής

Απόσταση: 32 χλμ
Ελάχιστο υψόμετρο: 717 μ
Μέγιστο υψόμετρο: 1472 μ
Συνολική ανάβαση: 315 μ
Συνολική κατάβαση: 1033 μ

Γλώσσες

Ελληνικά, Αγγλικά

Διάρκεια
1 days
Σημειώσεις

Μονοήμερη δραστηριότητα

On Request
Ναι, Όχι
Πρόγραμμα

Καλοκαιρινή σεζόν (Ιούνιος - Σεπτέμβριος): Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο

Κατόπιν request (Όλο το χρόνο) - απαιτείται προηγούμενη επικοινωνία

All inclusive
Ναι
Included Services
 • Ποδήλατο βουνού Wilier & κράνος
 • Οδηγός/Ξεναγός (οι)
 • Μεταφορά από/προς το Ηράκλειο
 • Γεύμα
 • Νερό κατά τη διάρκεια της ποδηλατικής διαδρομής
 • Όχημα υποστήριξης με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό (ακολουθεί κατά τη διαδρομή)

(*) Γεύματα που συμπεριλαμβάνονται:

 • Μεσημεριανό σε παραδοσιακή ταβέρνα
Not Included Services
 • Ατομικά έξοδα/ποτά
 • Εισιτήριο σε μουσεία ή άλλα αξιοθέατα
Terms & conditions

Η ασφάλειά σας είναι η προτεραιότητά μας. Ωστόσο, ο περιπετειώδης τουρισμός που αφορά στην ποδηλασία δρόμου, ποδηλασία βουνού περιλαμβάνει εγγενείς κινδύνους και ρίσκο. Ενώ εμείς θα εξασφαλίσουμε ότι το ταξίδι σας θα είναι ασφαλές όσο το δυνατόν, δεν μπορούν να προβλεφθούν ή να αποφευχθούν όλοι οι κίνδυνοι.

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά και να κατανοήσετε πλήρως τους «Όρους και Προϋποθέσεις». Η ενυπόγραφη συγκατάθεση σας σε αυτούς τους όρους είναι απαραίτητη για να ολοκληρωθεί η κράτησή σας.

Επιβεβαίωση κράτησης

Για πολυήμερες εκδρομές μόνο: Η κατάθεση του 20 της συνολικής τιμής της εκδρομής είναι απαραίτητη για να κρατήσετε την θέση σας στην επιλεγμένα περιήγησή σας. Μετά την απόδειξη της κατάθεσης σας, η ομάδα μας θα σας στείλει email επιβεβαίωσης μια επιστολή επιβεβαίωσης για να ρυμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του ταξιδιού σας και της πληρωμής.

Φόρμες κρατήσεων - Υπεύθυνη δήλωση

Ο πελάτης μέσα από τη φόρμα κράτησης οφείλει να παρέχει τα ακριβή στοιχεία για την εκδρομή του. Αν δεν παρέχετε όλες τις λεπτομέρειες του σχεδίου του ταξιδιού σας μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και κατ' επέκταση λάθη όσον αφορά στις προδιαγραφές του ταξιδιού σας.

Τελική πληρωμή

Για πολυήμερες εκδρομές μόνο: Το υπόλοιπο για όλες τις εκδρομές του συνεργάτη μας πρέπει να καταβληθεί το αργότερο 20 μέρες πριν την αναχώρηση της περιοδείας.

Προσθήκες και Εξαιρέσεις

Όλες οι εκδρομές έχουν κάποιες βασικές προσθήκες και εξαιρέσεις. Μπορούν φυσικά να γίνουν κάποιες αλλαγές, προκειμένου η κράτησή να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Πολιτική ακύρωσης κράτησης

Για πολυήμερες εκδρομές μόνο: Όλες οι ακυρώσεις των εκδρομών θα πρέπει να κοινοποιούνται γραπτώς από το πρόσωπο που συμμετέχει στην περιοδεία, σε περίπτωση απρόβλεπτων περιστάσεων που σας σας αναγκάζουν να ακυρώσετε το ταξίδι σας.
Ακύρωση 60 ημέρες ή περισσότερο πριν από την ημερομηνία αναχώρησης της εκδρομής θα έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη επιστροφή της κατάθεσης σας.
Ακύρωση 60-30 ημέρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης της εκδρομής θα έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη απώλεια της προκαταβολής σας (ανά άτομο).
Ακύρωση 30-20 ημέρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης της εκδρομής θα έχει ως αποτέλεσμα την παρακράτηση του 50 της συνολικής τιμής της διαδρομής (ανά άτομο).
Ακύρωση 10 ημέρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης της εκδρομής θα έχει ως αποτέλεσμα την παρακράτηση του 100 της συνολικής τιμής της διαδρομής (ανά άτομο).
Στις περισσότερες περιπτώσεις επιτρέπουν τη μεταφορά της κατάθεσης ή πληρωμής της διαδρομής σε άλλη ημερομηνία (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).

Επιστροφές

Ο συνεργάτης μας δεν δίνει οποιεσδήποτε επιστροφές για τα αχρησιμοποίητα δωμάτια του ξενοδοχείου, τα γεύματα, εκδρομές ή οποιεσδήποτε υπηρεσίες δε χρησιμοποιήθηκαν.

Αλλαγές διαδρομής

Ο συνεργάτης μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τα δρομολόγια των εκδρομών σε καταστάσεις όπως δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ή καλύτερης προσαρμογείς στις απαιτήσεις του πελάτη. Ο συνεργάτης μας δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε ζημιά, έξοδα ή ταλαιπωρία που προκαλείται από την καθυστερημένη άφιξη των δημόσιων μεταφορών, αλλαγές του προγράμματος, απεργίες, βλάβης του οχήματος, Θεομηνίες, ή άλλες καταστάσεις πέρα από τις δυνατότητές μας.

Ευθύνη του ταξιδιώτη

Ως ταξιδιώτης έχετε την ευθύνη να επιλέξετε μία εκδρομή κατάλληλη στα ενδιαφέροντα και τις ικανότητές σας.
Οι οδηγοί/ξεναγοί διατηρούν το δικαίωμα να απορρίψουν κάποιο συμμετέχοντα από κάποια εκδρομή για λόγους ακαταλληλότητας ή συμπεριφοράς που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια ή την ευημερία του εαυτού του/της ή άλλων, χωρίς αυτό να αποτελεί λόγο επιστροφής αμοιβής.

Ο ταξιδιώτης πρέπει σε κάθε περίπτωση να συμμορφώνεται αυστηρά με τους νόμους, τα τελωνεία, το συνάλλαγμα και τους κανονισμούς των ναρκωτικών της χώρας που επισκέφθηκε. Σε περίπτωση που ο ταξιδιώτης δεν συμμορφώνεται με τα παραπάνω, ή θα πρέπει ο πελάτης παρεμβαίνει στην ευημερία της ομάδας ο οδηγός της περιοδείας μπορεί να διατάξει το άτομο να αποκοπεί από την περιοδεία χωρίς να προσφύγει σε οποιαδήποτε επιστροφή αμοιβής.

Με το να κάνετε την πληρωμή της προκαταβολής θεωρείται ότι έχετε αποδεχθεί τους Όρους και Προϋποθέσεις

Ασφάλιση ποδηλατιστών

Η ποδηλασία είναι μια δραστηριότητα που σας δίνει τη δυνατότητα να έρθετε σε άμμεση επαφή με το φυσικό περιβάλλον. Ο συνεργάτης μας διαθέτει έμπειρους οδηγούς και όχημα υποστήριξης και θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Για να δείτε τον 3D χάρτη κατεβάστε και εγκαταστήστε το Google Earth plugin

Φωτογραφικό Υλικό

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!