Αναζήτηση - Δραστηριότητες

Τύπος

Δραστηριότητες

Βαθμός δυσκολίας

Ενδεικτική Τιμή (€) / άτομο

Διάρκεια (ημέρες)

Κατόπιν Αίτησης

All Inclusive

Νομός

Ανατολική Κρήτη - Χερσόνησος Biking tour

Ανατολική Κρήτη - Χερσόνησος

Σε άνετη τοποθεσία, κεντρικά της Κρήτης, η Χερσόνησος παρέχει εύκολη πρόσβαση στα πιό σημαντικά αξιοθέατα του νησιού, όπως τα Μινωικά ανάκτορα της Κνωσού και της Φαιστού, το οροπέδιο του Λασιθίου, και τις γραφικές πόλεις του Αγ. Νικολάου και της Ελούντας.

Το ξενοδοχείο Albatros Spa & Resort είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, προσφέροντας υψηλά πρότυπα ποιότητας σε συνδυασμό με την παραδοσιακή Κρητική φιλοξενία και τη φιλική ατμόσφαιρα.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία μακριά από το θόρυβο του κέντρου της πόλης, μόλις 20 μέτρα μακριά από μία από τις πιο ελκυστικές παραλίες της Κρήτης. Παρ 'όλα αυτά, η παγκοσμίως γνωστή πόλη της Χερσονήσου, που είναι γνωστή για την έντονη νυχτερινή ζωή της, απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια.

{Jb_bluebox} Αυτή η ποδηλατική διαδρομή είναι εύκολη για όλους. Υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ της χρονικής διάρκειας κατα τη ποδηλασία, και του χρόνου που απαιτείται για τα αξιοθέατα...! Είναι μία συναρπαστική διαδρομή για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τοπίο, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της Κρήτης. {/Jb_bluebox}

1η ημέρα

Άφιξη στο Ηράκλειο Κρήτης. Μεταφορά από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο. Το βράδυ, ο ξεναγός θα σας συναντήσει για να συζητήσετε τις λεπτομέρειες της επικείμενης διαδρομής με την υπόλοιπη ομάδα.

Ημέρα 2η (Βραχάσι - Άγιος Νικόλαος - Ελούντα)

Ξεκινώντας από το χωριό Βραχάσι, συνεχίζουμε περνώντας μέσα από μικρά χωριά της περιοχής, τα περισσότερα από τα οποία διατηρούν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική τους.

Φτάνουμε στην πρωτεύουσα του νομού, την κοσμοπολίτικη πόλη του Αγίου Νικολάου. Ακολουθεί μια μικρή βόλτα στην πόλη και καταλήγουμε στην παραλία της Πλάκας.

{Jb_bluebox}Αυτή η διαδρομή προσφέρει μια πανοραμική θέα του κόλπου της Ελούντας και της Σπιναλόγκας.{/Jb_bluebox}

3η ημέρα (Οροπέδιο Λασιθίου)

Το οροπέδιο Λασιθίου είναι ένας ονειρεμένος προορισμός στην ενδοχώρα της Κρήτης εκεί που άλλοτε την «μονοτονία» του πράσινου έσπαγαν 10.000 ανεμόμυλοι με τα κατάλευκα πανιά τους.

Τα 18 γραφικά χωριά του οροπεδίου είναι κτισμένα στους πρόποδες των τριγύρω βουνών, αφήνοντας τον κάμπο ελεύθερο για καλλιέργεια και συνδέονται μεταξύ τους.

Μάλιστα η πανέμορφη αυτή διαδρομή είναι ιδανική για ποδηλασία, καθώς ο δρόμος δεν έχει μεγάλες ανηφόρες και κατά μήκος του μπορούμε να επισκεφτούμε όλα τα αξιοθέατα του Οροπεδίου.

{Jb_greenbox} Το πιο σημαντικό αξιοθέατο θεωρείται το σπήλαιο του Ψυχρού, δίπλα στο ομώνυμο χωριό. Περισσότερο γνωστό ως Δικταίον Άντρον, το σπήλαιο έχει διαδραματίσει σπουδαίο λατρευτικό ρόλο στην αρχαιότητα, καθώς ο μύθος ήθελε να γεννιέται εδώ ο Δίας.{/Jb_greenbox}

4η μέρα (Άλμπατρος - Μοχός - Κράσι - Κερά - Μάλια)

Το πρωί αρχίζουμε τη διαδρομή μας από το ξενοδοχείο και λίγο αργότερα, απολαμβάνουμε την πανοραμική θέα της Χερσονήσου και αρχίζουμε την ανάβαση μέχρι τον απότομο, και με στροφές, δρόμο που οδηγεί στο Μοχό, ένα πολύ όμορφο παραδοσιακό χωριό.

Αργότερα μπαίνουμε στο ορεινό χωριό Κράσι και ανεβαίνουμε στην πλατεία με τον τεράστιο γέρικο πλάτανο, για λίγη ξεκούραση και διάλειμμα για καφέ.

{Jb_greenbox}συνέχεια θα επισκεφθούμε την ιστορική Μονή Κεράς Καρδιώτισσα. Η όμορφη πετρόχτιστη εκκλησία του μοναστηριού είναι αφιερωμένη στη Γέννηση της Θεοτόκου. {/Jb_greenbox}

Κλείνουμε την ημερήσια εκδρομή μας με επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Μαλίων, μία σημαντική Μινωική πόλη στην οποία στεγάζεται το τρίτο μεγαλύτερο Μινωικό ανάκτορο, μετά την Κνωσό και τη Φαιστό.

5η ημέρα / Προαιρετική (Ελεύθερη - ημέρα Χαλάρωσης)

Απολαμβάνουμε τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου ή την πόλη του Ηρακλείου για ψώνια.

6η ημέρα (Πεζά - Κνωσού, σε δρόμους του κρασιού)

Ποδηλατούμε μέσα από αγροτικούς δρόμους στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου, και έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε περιοχές με πλούσια ποικιλία αρχαιολογικών, ιστορικών τόπων και μνημείων, καθώς και χωριά της περιοχής που προσφέρουν σημαντικά δείγματα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής.

{Jb_greenbox}Επίσης, θα επισκεφθούμε το διάσημο οινοποιείο, ανοικτό προς το κοινό, για γευσιγνωσία. {/Jb_greenbox}

7η ημέρα / ημέρα αναχώρησης (αριθ ποδηλασία)

Αποχαιρετισμός μετά την περιήγησή μας στο πανέμορφο και ποικιλόμορφο νησί της Κρήτης.

Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, για την πτήση της επιστροφής σας.

(*) Είμαστε πάντα στη διάθεσή για να σχεδιάσουμε μαζί διαδρομές και περιηγήσεις που θα ικανοποιούν τις εμπειρίες που αναζητάτε. Η διαδρομή αυτή μπορεί να αλλάξει σύμφωνα με τις ανάγκες σας!

 • τύπος: Ποδηλασία
 • δραστηριότητες: Ποδηλασία
 • tags: Μοναστήρια Κρήτης, Οροπέδιο Λασιθίου, γευσιγνωσία Κρασιού, Φύση, Αξιοθέατα, Παραλίες
 • διάρκεια: 7 ημέρες
 • on request: Ναι
 • τοποθεσία: Ανατολική & Κεντρική Κρήτη, Χερσόνησος, Οροπέδιο Λασιθίου, Ηράκλειο, δήμος Ηρακλείου, Ηράκλειο, Λασίθι
Τύπος
Ποδηλασία
Δραστηριότητες
Ποδηλασία
Tags
Μοναστήρια Κρήτης, Οροπέδιο Λασιθίου, γευσιγνωσία Κρασιού, Φύση, Αξιοθέατα, Παραλίες
Ενδεικτική τιμή (Σύνολο)
€1000 ανά άτομο
Ενδεικτική τιμή (Ημερισίως)
€140 ανά άτομο
Κόστη

* 2-4 άτομα: €1100 ανά άτομο, 5-8 άτομα: €990 ανά άτομο, 9-20 άτομα: χαμηλότερες τιμές όσο ο αριθμός των συμμετεχόντων αυξάνεται, επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες
* Αυτό είναι ένα all inclusive πακέτο. Ελέγξτε τις υπηρεσίες που συμπεριλαμβάνονται για περισσότερες λεπτομέρειες

Ελάχιστος αρ. ατόμων
4
Μέγιστος αρ. ατόμων
20+
Βαθμός Δυσκολίας
1 (Πολύ εύκολο)
Σχετικά με βαθμό δυσκολίας

Εύκολες διαδρομές
Οι εύκολες διαδρομές σας επιτρέπουν να γνωρίσετε μία νέα δραστηριότητα και κουλτούρα σε ένα ξεκούραστο περιβάλλον.Εάν έχετε επιστρέψει από ήσυχες διακοπές, μιά εύκολη διαδρομή είναι εξαιρετική επιλογή. Οι διαδρομές που επιλέγονται είναι εύκολες και συχνά η ποδηλασία έχει το δικό σας ρυθμό. Αυτού του είδους η ποδηλασία ταιριάζει στις περισσότερες οικογένειες.

Απαιτούμενη φυσική κατάσταση: Ένα μέσο επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Πληροφορίες διαδρομής - 2η ημέρα

Ποδηλασία: 45 χλμ, 200 μ vertical gain

Πληροφορίες διαδρομής - 3η ημέρα

Ποδηλασία: 30 χλμ, 265 μ vertical gain, 379 μ vertical loss

Πληροφορίες διαδρομής - 4η ημέρα

Ποδηλασία: 30 χλμ, 250 μ vertical gain

Πληροφορίες διαδρομής - 6η ημέρα

Ποδηλασία: 23 χλμ, 220 μ vertical gain

Γλώσσες

Ελληνικά, Αγγλικά

Διάρκεια
7 days
Σημειώσεις

5-7 ημέρες δραστηριότητα

On Request
Ναι
Πρόγραμμα

Κατόπιν request (Όλο το χρόνο) - απαιτείται προηγούμενη επικοινωνία

All inclusive
Ναι
Included Services
 • Διαμονή: 6 νύχτες στο Ξενοδοχείο Άλμπατρος και Σπα (δίχωρα μετόχια)
 • Ελαφρύ γεύμα κατά τη διάρκεια της ποδηλατικής διαδρομής
 • HB (πρωινό - βραδινό) προσφέρεται σε μπουφέ στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου
 • Καλωσόρισμα με κοκτέιλ κατα τη διάρκεια της συνάντησης
 • Ομαδική μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο Ηρακλείου (1η & 7η ημέρα μόνο)
 • Οδηγός/Ξεναγός(οι): αριθμός ανάλογα με το μέγεθος της ομάδας
 • Οχήματα υποστήριξης
 • Ποδήλατο βουνού Wilier & κράνος
Not Included Services
 • Μεταφορά από και προς τη Κρήτη
 • Ποτά (εκτός από το νερό κατα τη διάρκεια της ποδηλατικής διαδρομής)
 • Ατομικά έξοδα
 • Εισιτήριο σε μουσεία ή άλλα αξιοθέατα
Terms & conditions

Η ασφάλειά σας είναι η προτεραιότητά μας. Ωστόσο, ο περιπετειώδης τουρισμός που αφορά στην ποδηλασία δρόμου, ποδηλασία βουνού περιλαμβάνει εγγενείς κινδύνους και ρίσκο. Ενώ εμείς θα εξασφαλίσουμε ότι το ταξίδι σας θα είναι ασφαλές όσο το δυνατόν, δεν μπορούν να προβλεφθούν ή να αποφευχθούν όλοι οι κίνδυνοι.

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά και να κατανοήσετε πλήρως τους «Όρους και Προϋποθέσεις». Η ενυπόγραφη συγκατάθεση σας σε αυτούς τους όρους είναι απαραίτητη για να ολοκληρωθεί η κράτησή σας.

Επιβεβαίωση κράτησης

Για πολυήμερες εκδρομές μόνο: Η κατάθεση του 20 της συνολικής τιμής της εκδρομής είναι απαραίτητη για να κρατήσετε την θέση σας στην επιλεγμένα περιήγησή σας. Μετά την απόδειξη της κατάθεσης σας, η ομάδα μας θα σας στείλει email επιβεβαίωσης μια επιστολή επιβεβαίωσης για να ρυμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του ταξιδιού σας και της πληρωμής.

Φόρμες κρατήσεων - Υπεύθυνη δήλωση

Ο πελάτης μέσα από τη φόρμα κράτησης οφείλει να παρέχει τα ακριβή στοιχεία για την εκδρομή του. Αν δεν παρέχετε όλες τις λεπτομέρειες του σχεδίου του ταξιδιού σας μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και κατ' επέκταση λάθη όσον αφορά στις προδιαγραφές του ταξιδιού σας.

Τελική πληρωμή

Για πολυήμερες εκδρομές μόνο: Το υπόλοιπο για όλες τις εκδρομές του συνεργάτη μας πρέπει να καταβληθεί το αργότερο 20 μέρες πριν την αναχώρηση της περιοδείας.

Προσθήκες και Εξαιρέσεις

Όλες οι εκδρομές έχουν κάποιες βασικές προσθήκες και εξαιρέσεις. Μπορούν φυσικά να γίνουν κάποιες αλλαγές, προκειμένου η κράτησή να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Πολιτική ακύρωσης κράτησης

Για πολυήμερες εκδρομές μόνο: Όλες οι ακυρώσεις των εκδρομών θα πρέπει να κοινοποιούνται γραπτώς από το πρόσωπο που συμμετέχει στην περιοδεία, σε περίπτωση απρόβλεπτων περιστάσεων που σας σας αναγκάζουν να ακυρώσετε το ταξίδι σας.
Ακύρωση 60 ημέρες ή περισσότερο πριν από την ημερομηνία αναχώρησης της εκδρομής θα έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη επιστροφή της κατάθεσης σας.
Ακύρωση 60-30 ημέρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης της εκδρομής θα έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη απώλεια της προκαταβολής σας (ανά άτομο).
Ακύρωση 30-20 ημέρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης της εκδρομής θα έχει ως αποτέλεσμα την παρακράτηση του 50 της συνολικής τιμής της διαδρομής (ανά άτομο).
Ακύρωση 10 ημέρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης της εκδρομής θα έχει ως αποτέλεσμα την παρακράτηση του 100 της συνολικής τιμής της διαδρομής (ανά άτομο).
Στις περισσότερες περιπτώσεις επιτρέπουν τη μεταφορά της κατάθεσης ή πληρωμής της διαδρομής σε άλλη ημερομηνία (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).

Επιστροφές

Ο συνεργάτης μας δεν δίνει οποιεσδήποτε επιστροφές για τα αχρησιμοποίητα δωμάτια του ξενοδοχείου, τα γεύματα, εκδρομές ή οποιεσδήποτε υπηρεσίες δε χρησιμοποιήθηκαν.

Αλλαγές διαδρομής

Ο συνεργάτης μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τα δρομολόγια των εκδρομών σε καταστάσεις όπως δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ή καλύτερης προσαρμογείς στις απαιτήσεις του πελάτη. Ο συνεργάτης μας δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε ζημιά, έξοδα ή ταλαιπωρία που προκαλείται από την καθυστερημένη άφιξη των δημόσιων μεταφορών, αλλαγές του προγράμματος, απεργίες, βλάβης του οχήματος, Θεομηνίες, ή άλλες καταστάσεις πέρα από τις δυνατότητές μας.

Ευθύνη του ταξιδιώτη

Ως ταξιδιώτης έχετε την ευθύνη να επιλέξετε μία εκδρομή κατάλληλη στα ενδιαφέροντα και τις ικανότητές σας.
Οι οδηγοί/ξεναγοί διατηρούν το δικαίωμα να απορρίψουν κάποιο συμμετέχοντα από κάποια εκδρομή για λόγους ακαταλληλότητας ή συμπεριφοράς που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια ή την ευημερία του εαυτού του/της ή άλλων, χωρίς αυτό να αποτελεί λόγο επιστροφής αμοιβής.

Ο ταξιδιώτης πρέπει σε κάθε περίπτωση να συμμορφώνεται αυστηρά με τους νόμους, τα τελωνεία, το συνάλλαγμα και τους κανονισμούς των ναρκωτικών της χώρας που επισκέφθηκε. Σε περίπτωση που ο ταξιδιώτης δεν συμμορφώνεται με τα παραπάνω, ή θα πρέπει ο πελάτης παρεμβαίνει στην ευημερία της ομάδας ο οδηγός της περιοδείας μπορεί να διατάξει το άτομο να αποκοπεί από την περιοδεία χωρίς να προσφύγει σε οποιαδήποτε επιστροφή αμοιβής.

Με το να κάνετε την πληρωμή της προκαταβολής θεωρείται ότι έχετε αποδεχθεί τους Όρους και Προϋποθέσεις

Ασφάλιση ποδηλατιστών

Η ποδηλασία είναι μια δραστηριότητα που σας δίνει τη δυνατότητα να έρθετε σε άμμεση επαφή με το φυσικό περιβάλλον. Ο συνεργάτης μας διαθέτει έμπειρους οδηγούς και όχημα υποστήριξης και θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Από

Επικοινώνησε μαζί μας

 
 
Εγγραφή στο newsletter!